O nama

Bit savjetovanje d.o.o. je Društvo specijalizirano za pružanje usluga kadrovske evidencije, obračuna plaća i drugog dohotka, a pruža također i kvalitetnu te sveobuhvatnu financijsko-računovodstvenu uslugu.

Dugogodišnje iskustvo i kontinuitet edukacije na operativnim i vodećim pozicijama u računovodstvima tuzemnih i inozemnih privatnih kako srednjih tako i velikih tvrtki, pretočili smo u uslugu koja Vam garantira kvalitetu i sigurnost. Nudimo Vam mogućnost komunikacije na hrvatskom, njemačkom i engleskom jeziku. Našu referentnu listu predvode internacionalna Društva iz područja leasinga, osiguranja i ostalih financijskih usluga te internacionalne Udruge, ali našu kvalitetu je prepoznao i veliki broj mikro, mali i srednjih poduzetnika s kojima također održavamo izuzetno uspješnu dugogodišnju suradnju.

Prateći rast i razvoj naših poslovnih partnera dodatno smo nadograđivali vlastito znanje, pratili razvoj tehnologije i unaprjeđivali sustav rada. Zahvaljujući vlastitoj fleksibilnosti i sklonosti prilagođavanju u izvanrednim situacijama, uspješno smo neutralizirali novonastale uvjete rada uvjetovane globalnom pandemijom COVID-19 te u potpunosti digitalizirali sustav komunikacije i protoka dokumenata sa poslovnim partnerima što nam je omogućilo normalno funkcioniranje i neometan rad i u takvim uvjetima.

Rezultate našeg dugogodišnjeg rada, uloženog znanja i iskustva te vrlo uspješne i kvalitetne suradnje s našim poslovnim partnerima prepoznala je renomirana bonitetna kuća Companywall te nam je 31.12.2020. godine izdala Certifikat zlatne bonitetne izvrsnosti, kojim su nas svrstali u 3,6% tvrtki koje su u periodu zadnje tri godine uspjele postići i, što je mnogo teže, zadržati najviše bonitetne ocjene na osnovu postignutih rezultata.